Google Translate

    Translate from:

    Translate to:

Weer thuis

Gelukkig was het ziekenhuisbezoek niet van al te lange duur, al was het mij nog veel te lang ! Woensdag mocht ik rond 12 uur weer naar huis. Het was verschrikkelijk balen dat ik moest blijven vooral omdat ik dacht gewoon met antibiotica weer naar huis te kunnen. Ik snap natuurlijk wel dat ze voorzichtig zijn maar jeetje …. de koorts was ’s avonds al weer gezakt. Wat het geweest is weten ze niet maar de antibiotica werkt en er was verder niets bijzonders te zien in mijn longen of mijn lever en dat is het belangrijkst nietwaar ?

Blij dat ik de kerst dus lekker thuis door kan brengen. Het zal niet al te wild worden omdat ik woensdag weer een chemokuur krijg en dus waarschijnlijk de dagen in huispak op de bank hangend door zal brengen. Dat vinden we niet erg, lekker rustig een filmpje kijken met wat lekkere hapjes (voor zover ik ze lust) en heel, heel makkelijk eten klaarmaken waar niet al te veel aan hoeft te gebeuren.

Ik ben ook erg blij met het feit dat mijn conditie weer toeneemt. Ben deze week al 2 keer zelf om boodschappen geweest (onder begeleiding, dat wel …). Wat voelt het goed om zelf weer iets te kunnen !

Pluk de dag !

Pluk de dag !

3 Berichten op Weer thuis