Google Translate

    Translate from:

    Translate to:

Gelukkig nieuwjaar !!

Happy-New-Year-2015-Banner-Animated-01

Wat ben ik blij dat het gewone leven weer kan gaan beginnen. Ben dol op de kerst en oud en nieuw maar ook altijd weer erg gelukkig als alles weer zijn gewone gangetje gaat.

Ben indertussen al weer 1 ziekenhuisbezoek en 2 chemo’s verder. Bij het ziekenhuisbezoek was alles gelukkig goed en ik hoefde zelfs niet meer iedere week bloed te gaan laten prikken. Wel iets waar ik een telefoontje over kreeg van de secretaresse van dr. de G. die zich af vroeg of dat toch niet moest. Na overleg met de arts hoefde het echt niet en daar ben ik blij mee want dat scheelt me weer 3 ritjes ziekenhuis ! Ben nog steeds erg moe en met de conditie gaat het naar mijn gevoel maar erg traag, al is de fysio erg tevreden en loop ik met tussenpozen toch al weer bijna naar het ziekenhuis.

De dag voor kerst kreeg ik chemo en lag dus al om 22.00u op bed. Ook met oud en nieuw lag ik om 22.00u al op bed en ben alleen even wakker geweest van het vuurwerk. Niets van gezien dus ! Vandaag heb ik mijn chemodip maar ik probeer toch wat te doen. Ben inmiddels eindelijk begonnen aan het Hawaii fotoboek. Ben meteen weer even terug ….

Pluk de dag !

Pluk de dag !

2 Berichten op Gelukkig nieuwjaar !!

  • Marijke

    De beste wensen voor jullie en al gaat het met kleine stapjes, het gaat beter!!!!
    Groetjes Marijke

  • Gelukkig nieuwjaar, Szjonnie! Ik ben blij dat je je langzaam weer wat beter voelt. Ik stond eerst ook ingepland voor de 24e en de 31e, maar door lage leuko’s viel de 24e uit. Zo had ik toch een (iets) fittere Kerst. Veel succes met je fotoboek.