Google Translate

  Translate from:

  Translate to:

Hersenloos

Met open mond en vol verbazing zit ik de nieuwsberichten in Parijs te volgen. Wat een drama ! Wat een hersenloze idioten die een dergelijk leed veroorzaken. Misschien kun je niet beter verwachten van mensen die vrouwen geen hand willen geven, physician kleine meisjes door hun hoofd schieten die naar school willen, generic mensen die homofiel zijn de doodstraf geven, illness hele dorpen uitmoorden en kleine kinderen verkrachten en mensen die spotprenten maken doodschieten.

Zeker als kleindochter en nicht van 2 verzetsmannen,  mijn opa (en natuurlijk ook de familie) die Joodse onderduikers had en na afloop van de oorlog een lintje weigerde omdat hij dat maar onzin vond omdat hij dacht dat wat hij deed iedereen zou moeten doen en mijn oom die opgepakt is en naar een kamp werd gebracht waar hij tijdens een dodenmars is gefusilleerd kan je hierover je mond toch niet houden.

Het stuit me verschrikkelijk tegen de borst dat mensen zo omgaan met vrijheid van meningsuiting. Wat is er mis met zeggen wat je vind of denkt en waarom zou je hiervoor de doodstraf verdienen ? Wat verschrikkelijk dat sommige mensen door een dergelijke toestand hun columns of meningen aanpassen of  voor zich gaan houden. Je mag toch niet zwichten voor dergelijke bedreigingen !

Ik ben wel van mening dat je niet een gehele geloofsgroep over dezelfde kam moet scheren en vind het geen actie tegen islam maar tegen terrorisme. Ik ben het dus ook absoluut niet eens met Wilders en vind mensen die op hem stemmen ook niet getuigen van heel hersens.

Ik kan me heel erg vinden in het onderstaand filmpje !

#jesuischarlie

3 Berichten op Hersenloos

 • Arjaan Knook

  Hulde Marjon, niemand zou het beter kunnen verwoorden, inderdaad onderscheid maken tussen Islam (geloofsovertuiging) en terrorisme, maar helaas zal meneer Wilders hier weer garen bij spinnen! Ondanks deze ellende, geniet vooral van de onderbreking in de chemokuur, een heel goed weekend voor jullie allebei. Groetjes, Bep en Arjaan.

 • johan van ginderen

  Goed geschreven, Marjon! Inderdaad, vrijheid van meningsuiting is heel belangrijk en ook dat je kunt zijn wie je bent. Mensen die een ander hun geloof willen opdringen, of hun levenswijze heb ik nooit begrepen. Je bent gewoon wie je bent, punt! Ach en over meneer Wilders….die maakt het alleen maar erger…ik heb overigens mensen die op hem stemmen nog niet vaak, of misschien moet ik zeggen nog nooit op een eigen mening kunnen betrappen, ze lopen als een blinde achter hem aan.

 • Marijke

  Helemaal mee eens!