Google Translate

    Translate from:

    Translate to:

Gedoe

Gisteren kreeg ik ineens weer hoge koorts. Balen natuurlijk want dat betekende weer een tripje naar de EHBO. Bah … wat een gedoe weer. Gelukkig bleken de foto’s en het bloedonderzoek goed, behalve dan dat er ergens weer een infectie zit. Gelukkig hoefde ik niet te blijven en mocht ik met antibiotica weer naar huis. ’s Middags was de koorts weer gezakt. Deze ochtend echter was het weer 39 graden. Balen ! Omdat ik toch naar dr. de G. moest bellen heb ik het maar afgewacht. Wel doorgegeven dat de koorts niet weg was. Toen hij terugbelde zei hij dat ik het toch even af moest wachten (de antibiotica moet wel de kans krijgen en de koorts was inmiddels weer gezakt !)  en als het toch weer op kwam zetten meteen bellen. Dûh … als het morgen weer terug komt dat wacht ik het gewoon af in de hoop dat het in de middag gewoon weer weg is ! Geen tijd om ziek te zijn … ik heb nog wat leuke dingen op de planning staan !

Want ondanks alles is het hier geen kommer en kwel. Ik geniet van de leuk dingen zoals een lekkere lunch een een keertje uit eten met lieve mensen en soms voel ik me, ondanks alles, nog best gelukkig. Misschien vreemd gezien de situatie maar ik kan inderdaad nog steeds gelukkig worden van sommige dingen.

Hooihuis

Broodsnede met biefstuk

Weer dat broodje bief

Weer dat broodje bief

Geitenkaassalade

Geitenkaassalade

12 uurtje (de ei salade was niet zo'n goed idee)

12 uurtje (de ei salade was niet zo’n goed idee)

Het 12 uurtje was erg lekker alleen de ei salade was niet zo’n goed idee. Ik moet gewoon wegblijven van alles wat ei of friet is. Ik werd er een beetje misselijk van en bezorgde daarbij mijn vriendin een hartverzakking omdat ze mijn auto voorbij kwam rijden en me zag zitten terwijl ik alles deed wat mogelijk was om de boel binnen te houden.

Yami Yami

Yami Yami

Afgelopen donderdag zijn we met een stel vrienden naar Yami Yami geweest. Van alle lekkere hapjes ben ik vergeten om foto’s te maken (te druk met eten) dus dan maar de menukaart. Het was in ieder geval erg lekker en zelfs degene die niet van sushi houden vonden de sushi toch best lekker (behalve Fred dan ….).

Morgen lekker lunchen met vrienden ! Fred had het al bijna afgebeld vanwege de koorts maar daar ga ik niet zomaar mee akkoord ! Eerst maar eens even kijken hoe het morgen gaat !

Pluk de dag !

Pluk de dag !

1 comment to Gedoe

  • Marijke

    Juist fijn dat je nog kunt genieten van kleine dingen, ik hoop datbde koorts vandaag weg is gebleven!