Google Translate

    Translate from:

    Translate to:

Caelyx

Gisteren was de uitslag van de scan. Gek genoeg was dr. de G niet zo heel erg ontevreden. Er is ook een verklaring waarom ik me toch echt beter voelde ondanks dat de markers gestegen waren. Het blijkt dat ik al zo lang kanker heb dat de “nieuwe” tumoren niet meer dezelfde samenstelling van kankercellen hebben als de “oude”. Ze zijn dus gemuteerd en de taxol werkt nog wel voor de “oude”. Daarom zijn de wat grotere (oudere) tumoren wel geslonken maar er zijn wel een paar nieuwe bijgekomen. Tijd voor een andere aanpak en dat gaat dus de Caelyx worden. Volgens dr de G. heeft Caelyx haast geen bijwerkingen maar ik vertrouw hem daar niet zomaar in en dus ben ik voorlopig nog even heel voorzichtig hiermee. Morgen krijg ik de eerste chemo en ik ga het eens in de 3 weken krijgen. Ook wel prettig dat ik nu niet meer iedere weer naar het ziekenhuis hoef ! De uitkomst was duidelijk ….. geen garantie dat het wat doet maar niets doen is voorlopig nog even geen optie.

Verder liep de week niet echt gesmeerd. Fred heeft erg veel pijn en moet binnenkort dus weer de medische molen in. Katie was ook niet lekker en van de medicatie die ze had werd ze ineens loops. Iets wat niet echt kan want ze is 14 1/2 en gesteriliseerd. Ze heeft dus nieuwe medicatie gekregen en wat hebben we toch een geweldige dierenkliniek. Onze situatie uitgelegd dat het voor ons erg moeilijk was om op dat moment langs te komen. Geen probleem, ze kwamen de nieuwe druppeltjes wel even brengen. Wat een fantastische mensen daar bij dierenkliniek. Dat verdient een dikke vette pluim ! Voorlopig loopt Katie dus even met en broekje aan. Gelukkig heeft ze er geen problemen mee.

Broekie

Broekie

Verder deze week toch lekker 2 keer kunnen lunchen. Een keertje met mijn vriendin en vandaag lekker gezellig met mijn familie !

Clubsandwich

Clubsandwich

Pa en bonusma

Pa en bonusma

Fred en Wilma (en broertje Frans rechts)

Fred en Wilma (en broertje Frans rechts)

Mijn lief en ik

Mijn lief en ik

Tonijnwrap (erg lekker !)

Tonijnwrap (erg lekker !)

Pluk de dag !

Pluk de dag !

Comments are closed.