Google Translate

  Translate from:

  Translate to:

Slecht nieuws

Voor Marjon schrijf ik (Fred) dit berichtje voor jullie.

Gisteren zijn we bij dr. de G (Oncoloog) geweest en hij had heel slecht nieuws.

Hij kan niet anders dan de behandelingen staken want de bloeduitslagen zijn heel slecht, store andere behandelingen zijn er niet meer voor Marjon.

Hij zag Marjon altijd graag op controle, altijd een positieve patiënt en we hebben heel emotioneel afscheid van dr. de G genomen, we zijn hem heel dankbaar voor alles wat hij in de afgelopen 11 jaar voor Marjon heeft kunnen doen.

Ook de assistente van dr. de G: Wat zijn we je dankbaar, je geeft ons altijd het gevoel speciaal te zijn.

 

En nu ? Ik weet het niet, hopen op nog een hele lange tijd met Marjon samen te zijn, want in mijn hart heeft ze plaats gemaakt voor twee.

Ik hou van je Szjonnie.

 

Fred

11 Berichten op Slecht nieuws

 • Met tranen in mijn ogen lees ik dit vreselijke nieuws, opeens ben je uitbehandeld, niks meer aan te doen, pijnbestrijding en that’s it? Dramatisch! Uithuilen, en dan…..hopelijk vind je/ heb je de kracht en de lust om nog heel wat heerlijke etentjes, uitstapjes en mooie tijd met je geliefden te hebben. Marjon en Fred ik wens jullie heel veel kracht om dit nieuws te verwerken, we denken aan jullie! Carpe diem. XX

 • Wat een kudtnieuws is het, oneerlijk vooral!
  Ik hoop dat jullie nog een hele tijd bij elkaar kunnen zijn als dat voor Marjon dragelijk is.
  Sterkte kanjers! ik denk veel aan jullie XXX

 • erwin

  wat een waardeloos nieuws ,zoals jijzelf schrijft hopelijk zijn jullie nog heel lang samen ,en geniet van elk moment , meer kan ik niet zeggen ik had Marion nog heel graag en vaak in de salon willen zien.

  Sterkte X

 • Bep en Arjaan.

  Lieve Marjon en Fred, onze reactie is eigenlijk overbodig, we weten, het is en blijft een cliché, maar zoals al zo vaak gezegd en dan vooral tijdens de afgelopen dagen, we zijn en blijven er voor jullie, zowel in goede als in slechte tijden, jullie kunnen op ons rekenen!!!!!

 • Marijke

  We kennen elkaar als lotgenoot, daarom komt het niet minder hard bij me binnen, ik dach al wat is het toch stil rondom Marjon! Lieve mensen heel veel kracht en sterkte en een hele mooie tijd samen!

 • hillechien

  Wat kan ik zeggen, woorden zouden tekort schieten.Hoe kan dat nu opeens, uitbehandeld godver wat een rotnieuws. Ik wens jullie gewoon nog er fijne tijd toe.

 • Lydia

  Klotenieuws, ook ik ben er stil van. Wens jullie ook nog een mooie tijd samen met jullie naasten toe.

 • Wat een verdrietig bericht. Lieve, lieve Szjonnie, wat heb ik met veel interesse jarenlang met je meegelezen. Ik had jou en Fred zoveel meer tijd samen gegund.

  Ik wens je net zulke goede thuiszorg als ik zelf nu krijg. Alle goeds en nog heel veel mooie momenten.

 • veel sterkte voor jullie beide.

 • Anita Steernbeg

  Ik heb altijd alles met bewondering voor jullie doorzettingskracht gevolgd en dan dit.Waarom kan het niet anders? Heel veel sterkte.
  Anita

 • Marjon en Fred, wat een naar bericht. Wij wensen jullie heel veel sterkte. Carpe diem!